Optimalisering met Lean

Lean is een strategie gericht op het optimaliseren van bedrijfs- en veiligheidsprocessen binnen een onderneming. Het staat voor continue verbetering en het streven naar perfectie. Bij het implementeren van Lean-processen is het met name belangrijk dat alle medewerkers betrokken zijn. Het kan namelijk zo zijn dat een loodsmedewerker de perfecte oplossing bedenkt voor een probleem waar hij vaak tegenaan loopt. Lean helpt u om deze oplossing zo snel mogelijk te implementeren. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om het herinrichten van de werkvloer, het elimineren van tijdrovende processen of het verduidelijken van de logistieke organisatie. Door de efficiëntie op deze vlakken te verhogen, worden verspillingen en de kans op fouten geminimaliseerd.

Hoe kan Easy Marking u helpen?

Easy Marking biedt talloze producten aan die u kunnen helpen bij het implementeren van Lean-processen. Zo kunt u onze Superior Mark vloertape gebruiken om de communicatie met en tussen medewerkers te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan makkelijk aan te brengen en te verwijderen belijning die de redelijk permanente verf kunnen vervangen. Of onze duurzame barcodetape, die tijdrovende ordeningsprocessen in de loods elimineert. We bieden zelfs temperatuurbestendige vriezertape aan, zodat u ook daar uw organisatie op orde kunt hebben.

De flexibiliteit van onze producten maakt het mogelijk om voorgestelde ideeën ter verbetering van uw processen snel en eenvoudig door te voeren. Veelal is er slechts één persoon nodig om alles te voltooien, waardoor zowel de kosten als de doorlooptijden beperkt blijven. Zo creëert u  maximale toegevoegde waarde met minimale inspanningen. Kortom, met Easy Marking kunt u al uw Lean-processen moeiteloos implementeren, om zo uw klanttevredenheid, werknemersbetrokkenheid en winstmarges te verhogen.

WAAROM SUPERIOR MARK?

Easy Marking biedt verfloze veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat randen en hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

Tips voor het implementeren van Lean-processen

Wilt u graag uw logistieke processen verbeteren met Lean, maar weet u niet goed hoe? Neem dan een kijkje bij onze 5 tips om Lean toe te passen met behulp van de 5S-methode.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of vraagt u zich af wat u het beste kunt gebruiken voor uw specifieke 5S-doeleinden? Neem dan gauw vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis sample aan!

Neem vrijblijvend contact op

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Bekijk onze vloertapes