Plaats uw bewegwijzering op de vloer

Om de organisatie van uw bedrijfsruimte te optimaliseren en ervoor te zorgen dat iedereen alles makkelijk kan vinden, is het verstandig bewegwijzering te gebruiken. Dit kan uiteraard in de vorm van borden die aangeven waar zich wat bevindt. Bij Easy Marking zijn we echter van mening dat vloermarkeringen hier veel geschikter voor zijn. Het grootste voordeel van vloerstickers ten opzichte van borden is het feit dat ze nooit in de weg staan. Borden moeten altijd op ooghoogte hangen, waardoor u vaak gedwongen bent ze op onhandige plekken te plaatsen. Daar heeft u bij deze stickers geen last van.

De vloersymbolen van Easy Marking kunt u op vrijwel alle ondergronden plakken. Ze zijn bestand tegen zware belasting en hebben een glanzende afwerking die u zeer eenvoudig kunt reinigen. Bovendien zijn ze dankzij de zelfklevende lijmlaag binnen enkele minuten te plaatsen en kunt u ze ook makkelijk weer verwijderen als u de bewegwijzering wenst te veranderen. De stickers zijn zeer voordelig en u kunt ze in grote aantallen aanschaffen. Ideaal, toch?

 

Waar kunt u de vloersymbolen van Easy Marking voor gebruiken?

Het gebruiken van vloertape als bewegwijzering is geen nieuw concept. Met name in ziekenhuizen maakt men al jaren dankbaar gebruik van deze optie. Hier worden bijvoorbeeld pijlen of voetstappen in verschillende kleuren op de grond geplakt, waarbij elk kleur verbonden is met een specifieke afdeling of route die de bezoekers kunnen volgen. Indien nodig kunt u de stickers aanvullen met een verduidelijkende tekst of pictogrammen.

De vloersymbolen van Easy Marking kunnen ook gebruikt worden voor het aangeven van de route richting de nooduitgang. Aangevuld met de nooduitgangsticker zorgt dit ervoor dat iedereen het gebouw in geval van nood veilig kan verlaten.

Een laatste manier waarop u de bewegwijzering van Easy Marking kunt gebruiken, is voor het vrijhouden van loop- of rijpaden in magazijnen. Wanneer u met de pijlen of voetstappen een duidelijke loop- of rijroute aangeeft, voorkomt u dat heftrucks bijvoorbeeld de voetpaden blokkeren. Om het nog duidelijker te maken kunt u de bewegwijzering aanvullen met gebodsborden op de vloer, die aangeven dat een bepaald pad niet toegankelijk is voor voetgangers of heftrucks.

WAAROM SUPERIOR MARK?

Easy Marking biedt verfloze veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat randen en hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

Ontwerp uw eigen bewegwijzering

Wilt u graag gebruikmaken van bewegwijzering van Easy Marking, maar zit de sticker die u zoekt er niet bij? Geen probleem! Bij Easy Marking is het nu namelijk mogelijk om uw eigen vloersymbolen te ontwerpen. Gebruik onze handige online tool om zelf te bepalen hoe groot de sticker moet zijn, wat er op moet staan en in welke kleur. Wij gaan vervolgens aan de slag om de vloermarkering zo snel mogelijk voor u te maken.

Bekijk onze vloersymbolen