Plak uw verbods-, gebods- en waarschuwingsborden op de vloer

Om de veiligheid van uw personeel of bezoekers te garanderen, is het altijd verstandig om duidelijk aan te geven aan welke regels men zich dient te houden en waar men voor moet oppassen. Nu kunt u er uiteraard voor kiezen hier borden voor op te hangen. Wij willen u echter laten zien dat het gebruik van vloersymbolen veel makkelijker en voordeliger is.

De vloersymbolen van Easy Marking zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt ze op alle verschillende ondergronden plakken en dankzij de hoge kleefkracht, is dit ook nog eens zo gedaan. De stickers zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen allerlei soorten zware belasting. Het is dus geen probleem als u er pallets op schuift of heftrucks overheen laat rijden. Toch is het grootste voordeel van de vloermarkeringen het feit dat ze niet in de weg staan. Bij borden is het belangrijk dat ze op ooghoogte staan, wat er vaak toe leidt dat ze op de meest onhandige plekken worden geplaatst. Daar heeft u met deze voordelige vloersymbolen geen last meer van.

Hoe kunt u de vloersymbolen toepassen?

Bij Easy Marking kunt u kiezen uit vloersymbolen met drie verschillende categorieën. We zullen ze hieronder elk kort bespreken.

Gebodsborden

Deze borden leggen een verplichting op. Zo kan het in een werkplaats bijvoorbeeld belangrijk zijn om gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals gehoorbescherming, een veiligheidsbril of schoenen met stalen neuzen.

Verbodsborden

Verbodsborden hebben eigenlijk een tegenovergestelde functie: zij geven aan wat u juist niet dient te doen. Voorbeelden van verbodsstickers die u bij Easy Marking kunt bestellen zijn symbolen die aangeven dat het verboden is ergens te eten of drinken, verboden toegang, verboden voor onbevoegden en verboden te roken.

Waarschuwingsborden

Deze laatste categorie stickers legt geen verplichting op, maar geeft aan dat er rekening moet worden gehouden met bepaalde gevaren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een gladde vloer of de aanwezigheid van ontvlambare stoffen.

Ontwerp uw eigen vloersymbolen

Ondanks het ruime aanbod van gebods-, verbods- en waarschuwingsstickers bij Easy Marking, kan het natuurlijk zo zijn dat het specifieke pictogram dat u zoekt niet in het assortiment voorkomt. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht. Met onze handige online tool kunt u namelijk zelf een sticker ontwerpen. Kies de grootte, kleur en het pictogram of gevaarsymbool dat u nodig heeft en wij gaan aan de slag om het bord zo snel mogelijk voor u te maken. Wat wilt u nog meer?

WAAROM SUPERIOR MARK?

Easy Marking biedt verfloze veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat randen en hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

Bekijk onze vloersymbolen