Profiteer van de voordelen van Superior Mark-vloertape

De vloertape van Superior Mark is de ideale oplossing voor iedereen die zijn logistieke organisatie wilt optimaliseren. De tape is geschikt voor allerlei soorten ondergronden en wordt met name veel gebruikt in magazijnen. Dankzij de afgeronde hoeken en glanzende afwerking is de tape zeer goed bestand tegen schuivende pallets, heftrucks en andere belasting. Bovendien is de vloermarkering zelfklevend en zorgt de drukgevoelige lijmlaag ervoor dat u het binnen enkele minuten kunt aanbrengen. Ook het verwijderen is zo gedaan. Dit alles maakt het erg makkelijk om uw logistieke organisatie up-to-date te houden.

Waar kunt u het voor gebruiken?

De rollen vloertape van Superior Mark zijn een handig hulpmiddel bij de toepassing van de bekende 5S-methode. Deze methode is gericht op het organiseren van uw logistieke systeem, waarbij de focus ligt op het bereiken van maximale toegevoegde waarde door middel van minimale inspanning. Om u een idee te geven van de verschillende manieren waarop u de vloertape kunt gebruiken, hebben we een aantal voorbeelden van 5S-belijning voor u op een rijtje gezet.

  • Eén van de manieren waarop u de vloertape kunt gebruiken, is als afbakening van verschillende opberglocaties in uw magazijn. Door bijvoorbeeld met de vloermarkering aan te geven waar pallets geplaatst dienen te worden, voorkomt u dat deze zomaar ergens worden neergezet. Bovendien kunt u dit uitbreiden met een kleurensysteem, waarbij geel bijvoorbeeld verwijst naar pallets die net binnen zijn gekomen en groen naar pallets die klaar zijn voor transport.
  • U kunt deze techniek ook toepassen op de organisatie van uw stellingen. Door de vloer voor de stellingen te markeren, kunt u bijvoorbeeld aangeven welke productcategorie zich hier bevindt. Dit is een eenvoudige manier om te voorkomen dat medewerkers kostbare tijd verspillen aan het zoeken van producten.
  • Naast de rollen vloertape, kunt u bij Easy Marking ook nog vloermarkeringen bestellen in de vorm van symbolen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijlen, voetstappen of kruizen. Deze kunt u gebruiken in de looppaden, waar ze medewerkers snel en eenvoudig naar de juiste stelling leiden of tonen waar wat te vinden is.

Ontwerp uw eigen vloertape!

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van onze vloertape, maar voldoet deze toch niet helemaal aan uw eisen? Geen probleem. Bij Easy Marking heeft u namelijk de mogelijkheid om zelf uw eigen vloertape te ontwerpen. Gebruik onze handige online tool om uw eigen teksten, symbolen, logo’s of pictogrammen op de tape te laten drukken. Wij gaan vervolgens aan de slag om uw gepersonaliseerde vloertape zo snel mogelijk naar u op te sturen.

WAAROM SUPERIOR MARK?

Easy Marking biedt verfloze veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat randen en hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in onze producten of vraagt u zich af wat u het beste kunt gebruiken voor uw specifieke 5S-doeleinden? Neem dan gauw vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis sample aan!

Neem vrijblijvend contact op

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Bekijk onze vloertapes