De voordelen van Superior Mark-vloermarkeringen

Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om de organisatie van loodsen en bedrijfsruimtes goed onder controle te hebben. Daar kunnen de hoogwaardige vloermarkeringen van Easy Marking u bij helpen. U vraagt zich misschien af wat de producten van ons huismerk, Superior Mark, nu beter maakt dan die van concurrenten Durastripe en Mighty Line. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt van de verschillen. Kijk dus gauw verder.

Gepatenteerd lijmsysteem

Eén van de grootste voordelen van Superior Mark-vloermarkeringen ten opzichte van de concurrenten, is het gepatenteerde lijmsysteem. Waar Durastripe en Mighty Line voornamelijk gebruikmaken van dubbelzijdig plakband om de markeringen te bevestigen, zijn de producten van Superior Mark uitgerust met een zelfklevende lijmlaag. Hier profiteert u vooral van wanneer u besluit de tape weer te verwijderen. Aangezien de lijm voor maar liefst 99% op de tape blijft zitten, hoeft u geen tijd of geld te verspillen aan het schoonmaken van de vloer. Ideaal, toch?

Eenvoudige reparatie

Een ander voordeel is het feit dat Superior Mark-vloertape zeer eenvoudig te repareren is. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat er een stukje tape loslaat wanneer u er bijvoorbeeld met een zware pallet overheen schuift. Bij producten van onze concurrenten zou dit betekenen dat u in één keer de hele lijn lostrekt. Dit is natuurlijk zonde. Daarom is de vloertape van Superior Mark zo ontwikkeld dat er slechts een klein stukje van de lijn afscheurt. Dit kunt u eenvoudig weer opvullen met een nieuw stukje tape, waardoor het probleem binnen no time is opgelost.

Overzicht

Kortom, Superior Mark komt in talloze aspecten als winnaar uit de bus wanneer we dit merk vergelijken met concurrenten als Durastripe en Mighty Line. De vloermarkeringen zijn dankzij de zelfklevende lijmlaag gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Daarnaast kost ook de reparatie van een afgescheurd stukje tape slechts een paar minuten van uw tijd. En dan profiteert u ook nog eens van een uitstekende prijs. Wat wilt u nog meer?

WAAROM SUPERIOR MARK?

Easy Marking biedt verfloze veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat randen en hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

Bekijk onze vloertapes