Wat zijn de mogelijkheden?

De verfspuitbussen van Easy Marking zijn beschikbaar in verschillende varianten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar het soort verf dat u koopt. De producten verschillen onderling namelijk in hoe permanent ze zijn. Zo kunt u voor een goed resultaat op de lange termijn bijvoorbeeld het beste voor de duurste optie gaan, de Mercalin Striper PRO. Is het echter geen probleem als de verf na verloop van tijd langzaamaan vager wordt, dan zal de Mercaling Asphalt Marker prima voldoen.
Zodra u hebt besloten welk product het meest geschikt is voor uw situatie, is het nog van belang de juiste kleur te kiezen. De meeste verfspuitbussen van Easy Marking zijn beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Hoewel zwart, geel en wit de meeste gekozen opties zijn, worden ook de blauwe, rode en groene verfbussen regelmatig aangeschaft. Het is maar net wat u nodig hebt.

Handige accessoires

Als u grote oppervlakken moet verven, kan het verstandig zijn om een kijkje te nemen bij de verschillende accessoires in de webshop. U heeft de keuze uit een normale spuitbushouder, een spuitbushouder met wiel en een markeerwagen. Elk van deze mogelijkheden brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is in ieder geval belangrijk om te controleren of de specifieke verfspuitbus die u koopt ook daadwerkelijk compatibel is met de accessoires.

Vraag advies

Met zoveel keuzemogelijkheden, kan het natuurlijk lastig worden om te bepalen wat nu de beste optie voor uw situatie is. Weet u het niet zeker? Vraag dan gerust advies aan onze klantenservicemedewerkers. Zij staan vijf dagen per week klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar +31 (0) 229 764 004 of een mail te sturen naar info@easymarking.nl.

Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen een sample van een product naar voorkeur op te laten sturen. Dit is de ideale manier om de verf uit te testen, voordat u meteen een hele lading koopt. Zo weet u altijd zeker dat het product dat u koopt ook daadwerkelijk aan al uw eisen voldoet. Ideaal, toch?

WAAROM SUPERIOR MARK?

Easy Marking biedt verfloze veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat randen en hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

Bekijk onze markeringsverf producten