• thumb_up Geschikt voor lean en 5s
  • hourglass_full Eenvoudige montage
  • verified_user Heftruck bestendig

Easy Marking bied verfloze duurzame veiligheidsoplossingen voor bedrijfspanden en magazijnen. Onze uitgebreide collectie producten omvat hoekmarkeringen, tapijttape, teksttape, voorgesneden kits en traditionele vloermarkeringstapes. Onze gepatenteerde technologie verwerkt de ultrasterke plaklaag ín de tape zodat deze heftruck- en palletbestendig is.

In het verleden was verf de manier om uw industrievloer te markeren.  Maar het aanbrengen en laten drogen van verf neemt erg veel tijd in beslag. Zeker wanneer u uw bewegwijzeringsontwerp moet wijzigen, een veiligheidsprobleem moet aanpakken of vloermarkering onderhoudbaar moet zijn. Easy Marking biedt een eenvoudige oplossing en wij zijn Europees marktleider in het aanbieden van producten om uw vloeren snel en efficiënt te markeren.

het verwijderen van verf kan alleen d.m.v. stralen hiermee houd u altijd schade aan uw mooie werkvloer, over wat weer vervolgt in dure reparaties. Door het gepatenteerde lijmsysteem laat Superior Mark als enige zelfklevende vloermarkering geen lijm resten na naar verwijdering.

Bekijk de video

Onze producten

Heftruck bestendig en makkelijk te onderhouden
  • check Eigen teksten
  • check Eigen pictogrammen
  • check Voorbeeld van het resultaat

Zelf markeringen ontwerpen

Ontwerp nu binnen no-time je eigen vloertape of symbolen in onze online tool en ontvang het speciaal op maat!

Direct starten

Veelgestelde vragen

Onze producten zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Selecteer uw product om vervolgens uit de vele opties te kiezen.

Als u de reguliere producten voor 14.00 uur op een werkdag besteld is de bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor producten op maat, zoals de tekst tapes en vloersymbolen geld een levertijd van tussen de 5 en 10 werkdagen.

Jazeker! U kunt echt met uw heftruck keren bovenop Superior Mark vloermarkeringen.

U schuift veel met pallets? Superior mark kan hier door de afgeronde hoeken tegen!

Nee het Superior Mark gepatenteerde lijmsysteem zorgt dat de lijm na verwijdering voor 99 % aan de markeringen blijft zitten. Het voordeel hiervan is dat er geen lijmresten op de vloer achterblijven die vuil, zwart of duidelijk zichtbaar worden.

U kunt direct na aanbrengen gebruik maken van uw werkvloer. Superior Mark vloermarkeringen zijn uitermate geschikt om aan te brengen tijdens het arbeidsproces u kunt er gelijk overheen rijden (geen droogtijden).

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

expand_less